Ekonomisk förvaltning BRF Stockholm

Har du sökt efter ekonomisk förvaltning brf Stockholm? Att förvalta en fastighet är ofta relativt tidskrävande och ställer stora krav på kunskap och expertis inom flertalet områden.

När det gäller ekonomisk och administrativ förvaltning av en bostadsrättsförning är det en hel del att hålla reda på. Förutom löpande fakturahanteirng, bokföring, bokslut och budgetarbete så krävs även hantering och god ordning av exempelvis medlemsregister, panter, parkeringsplatser och lokalkontrakt.

Specialister inom ekonomisk förvaltning BRF:er

Vi på Valvet Förvaltning är specialister på förvaltning av Bostadrättsföreningar och flerbostadshus. Vi erbjuder våra kunder ett helhetsansvar och kan därför hjälpa till med allt arbete som rör ekonomi och administration av er förening eller hyresfastighet.

All rapportering och fakturahantering sker direkt via vår kundportal. Fakturna attesteras enkelt via digital fakturahantering. Ni får också tillgång till avstämda ekonomiska rapporter med jämförelsetal mot budget och tidigare perioder.

Förderar med att arbeta tillsammans med oss:

·      Effektiv fakturahantering

·      Digital och modern kundportal

·      Lång och gedigen erfarenhet av branschen

·      Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar

Kontakta oss gärna för mer information eller för en kostnadsfri offert gällande administrativ- och ekonomisk förvaltning till bostadrättsföreningar och flerbostadshus i Stockholm.